Tyler Durden´s way of life

Ni som inte har sett filmen Fight Club, gör det! Och för er som inte har förstått att IPRED-människor INTE kommer att söka upp er, våldta er och sedan avrätta er för att ni laddar hem en film så laddar ni ner filmen här.

Edward Norton sa under en kommenterad version av filmen med både honom och Brad Pitt att om du har sett filmen mer än en gång så är du beroende.
 Personligen har jag sett filmen ett antal gånger och den är alltid lika bra. Jag menar, det är en kickass film med en skön twist som sätter sig som ett hulkenslag rakt upp i rektum första gången man ser den. Andra gången känns hulkens vrede något mindre påtaglig men den är fortfarande riktigt sjukt jävla bra!
 
Hur som helst. Det jag har tänkt mycket på är Brad Pitts karraktär, Tyler Durden och hans syn på livet. Han bryr sig inte om att ha ett stort hus, en snabb bil och ett fett bankkonto. Han vill inte ställa sig i ledet för att bli en person som bara strävar efter ytliga och matriella saker. Han bryr sig inte om hur världen tycker att man ska se ut och vad man ska jobba och sysselsätta sig med. Han vet att om du under en hel livstid strävar endast efter att ha "rätt" saker och att ha "rätt" namn på sakerna så kommer allt du äger i slutändan äga dig, och inte tvärtom.

"Never be completed, stop being perfect." - Tyler Durden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0