Ju högre och tyngre, desto hårdare fall

Well, well, well! Snart var det dags för att återigen ta till flaskan för att sätta lite färg på tillvaron. För vad kan vara bättre än en färglad hawaiipizza uppspydd mitt på torget en dyster höstnatt? 
 Skämt o sido, men ligger faktiskt mycket sanning i det. Måla upp en liten bild för dig själv nu:

Fredag, Kl 16:00. Skolan och jobb är slut för den här veckan. Du stressar med allt som ska fixas innan den stora festen ikväll. Du har planerat allt in i minsta detalj och bunkrat upp med så mycket alkohol att du med lätthet skulle kunna supa ner ett mindre lands befolkning.

Kl 20:00. Du sitter bänkad på förfesten med en liten del av din alkoholarsenal som du har tagit med dig och du dricker som om du hade varit vilse i öknen i några dagar och fått syn på en back fylld med kyld ramlösa.
 Du mår bara bättre ju mer du dricker och inser att den här kvällen kommer att bli hur kul som helst. Du går in på toaletten och pissar för 17:de gången och slänger en snabb blick i spegeln för att mumla tyst för dig själv:
- Fan vad du är snygg ikväll!
Du slipper den där instängda och ostiga lukten när du drar bak förhuden för att pissa eftersom du har duschat med din finaste dubbeldusch tvål och du har varit jävligt noga med att tvätta alla intima delar ifall du skulle få ligga ikväll. 

Kl 22:00. Förfesten börjar avta och du är rejält rund under fötterna. Du har för länge sedan supit bort "jag-är-rejält-packad-och-bör-kanske-ta-det-lite-lugnt"-delen av hjärnan så du drar i dig jäger på jäger, minttu på minttu och öl på jäger på minttu. Du börjar snart undra varför alla hör så dåligt då du inte förstår att det är du som pratar som en efterbliven dansk med en förlamad tunga.
 Innan du reser dig för att hämta en till öl i köket försöker du ragga på bruden som sitter bredvid dig. Det går inte så bra på grund av ett antal olika faktorer men en ganska så viktig detalj du inte tänker på i det här tillståndet är att bruden bredvid dig är din bäste väns flickvän.
 Du går muttrandes ut i köket och dricker mer.

Kl 03:00. Du vaknar upp och känner inte igen dig. Det smakar illa i munnen och du inser snart att du har spytt lika mycket som den äckliga tjejen i Exorsisten fast upphöjt i 20. Det är spy på byxorna, jackan, i ansiktet, på händerna, på mobilen och på din nya fina skjorta som du hade köpt speciellt för ikväll. Kebaben du drog i dig innan förfesten i förebyggande syfte gör sig bra i håret och du undrar hur fan man lyckas spy på sig själv i örat.
 Du har för övrigt ett ganska så dåligt minne utav kvällen eftersom du har legat däckad i festvärdens buskar sedan kl 23:04. Alla andra gick tydligen vidare till den stora festen och lämnade dig i sticket. Du börjar lunka hemmåt och tänker:

- Fan också...


Nästa inlägg kommer att handla om BAKFYLLEÅNGEST! Som en slags "del 2" i den här berättelsen.

Ses i dimman!  


Kommentarer
Postat av: JohanV

Den här bloggen är föör bra helt enkelt! :D

2009-11-19 @ 23:22:41
Postat av: Anonym

har inte du flickven?

2009-11-21 @ 16:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0