BAKFYLLEÅNGEST!

Dagen efter...

Du vaknar. Det smakar skit i munnen och ditt huvud lider av en sprängvärk som hör hemma i en annan värld.
Förutom att du känner dig som en överkörd grävling i kroppen ser du dessutom ut som en överkörd grävling och du luktar synd och skam.

Efter att du kämpat dig ut i köket för att dricka vatten, juice eller slatten på din schweppes russian som blev över från igår känner du att du börjar må något bättre. Det är här, mina damer och herrar, som bakfylleångesten börjar på allvar!

När din huvudvärk äntligen börjar släppa lite, och du kan börja tänka någolunda klart igen kommer det fram:
allt du gjorde och inte gjorde igår.
 Allt ifrån att du försökte få med dig ditt ex hem, till att du ville resa jorden runt med någon okänd snubbe som antagligen var lika packad som du själv. Du gick runt och kramade folk som du egentligen inte tycker om och du spydde ner en hel toalett, utan att lyckas sätta en enda droppe magsaft i just själva toaletten.

Resten av dagen går du runt som i en dimma. Du är rädd för att logga in på facebook p.g.a pinsamma bilder på när du och ditt ragg för kvällen kladdar på varandra i soffan och du vill inte logga in på msn då ditt ragg för kvällen råkar vara en polares ex sedan en vecka tillbaka. 
 
Du ångrar dig och tänker:
- Jag ska aldrig mer dricka sååå mycket! 
 Men lär vi oss det? Nej, utan nästa helg är det samma visa igen och vi lånar återigen lyckan från dagen efter till att få dubbel lycka dagen före. Ditt sjuka fyllesvin...Kommentarer
Postat av: Anonym

AWESOME!!

2009-11-22 @ 17:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0